Satu cerita

Masa cuti sekolah bulan 12 / 2011 , saya create character bernama DKFarhan dalam habbo .. Masa time rest , lepas kerja dalam habbo tu saya ada pergi ke masjid .. saya pun ceramah kat semua yang ada dalam masjid tu .. lepas tu, ada la hamba Allah , bernama Bennymore add saya .. Beberapa hari , saya ada buat pengumuman .. "Who can be my teacher ? .." Bennymore tu pun follow .. dia cakap ade ape ? saya pun cakap tolong betulkan bahasa inggeris .. dia pun suruh la saya add dia dalam fb .. saya dah add , dan kelmarin (20/1/12) saya tanya dia macamana nak tingkatkan penggunaan grammar dan vocab yang betul .. dia cakap, banyakkan membaca novel inggeris .. okay .. thanks .. saya tunggu saaat boleh pergi beli novel kat popular .. dia tu, orang melaka ... information yang lain tak leh cakap di sini .. ok .. sekian .. assalamualaikum tu je cerita saya
lOvE h@n@

2 comments:

just me dey said...

thanks for yaa post...i love it :)

myediaries said...

haha .. nope !